Menu Sluiten

Energiebesparende Condensatieketel

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Welkom bij Bondec

Bondec verzorgt het volledig onderhoud, installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Tankkeuringen en diverse sanitaire werken worden door ons uitgevoerd.

Bondec  is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Een greep uit onze producten en diensten:

Wij zijn actief in de particuliere, industriële en overheids/nuts sectoren.

Al onze medewerkers staan elke dag voor u klaar, om u en en uw installatie van service te garanderen. Om vaste klanten nog beter te bedienen, beschikken wij over een 24h service gedurende 7 dagen op 7.

00678520067852

Meer info

tags: Installatie Verwarming – Onderhoud Cv Installatie – Onderhoud Cv Ketel – Onderhoud Verwarmingsketel – Onderhoud Stookolie Installatie – 

Wenst u meer info over energiebesparende condensatieketel kijk dan vlug op https://bondec.be/ | besparing energie met condensatieketel

Verwarming | Sanitair | Hvac | Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Energiebesparende condensatieketel

wie is geschiedenis projecten referenties contacteer ons verwarming en sanitair zowel in nieuwbouw als bij restauratie werkt algemene bouwonderneming ren warson nv een totaaloplossing voor je uit volledig afgestemd op je wensen en behoeften n overeenkomstig de nieuwste regelgevingen. Ben je van plan te gaan verwarmen met een condensatieketel op gas stookolie of opteer je voor alternatieve energie kies je voor verwarmen met radiatoren of convectoren of opteer je voor vloer of wandverwarming algemene bouwonderneming ren warson nv maakt je wegwijs en verzorgt de perfecte installatie. Hierbij denken we steeds aan een zo laag mogelijk verbruik en een zo hoog mogelijk comfort. Wist je dat je vaak kan genieten van subsidies voor energiebesparende investeringen klik hier voor meer info. Ook de aanpassing of installatie van je sanitaire installatie is bij ons in goede handen. Toevoer en afvoerleidingen in toiletgroepen badkamers keukens en grootkeukens warmwatervoorziening een zonneboiler correct beheer van regen en stadswater .

verwarming sanitair ventilatie premies contact premies en besparen woensdag januari eenvoudiger premiestelsel voor renovaties en aanpassingen. Eind heeft de vlaamse regering beslist een overkoepelende renovatiepremie in te voeren energiebesparende condensatieketel informatie aanvragen De verbeteringspremie verdwijnt en gaat op in de overkoepelende premie. Voor die premie moet de verbouwde woning minstens jaar in gebruik zijn. De opdeling van de werken in vier categorieeumln ruwbouw schrijnwerkerij dakwerken en technische installaties blijft behouden evenals het maximale premiebedrag euro .. De overkoepelende renovatiepremie aanvragen kan vanaf februari lees meer over energiebesparende condensatieketel De aanpassingspremie voor woningen voor plussers blijft afzonderlijk bestaan met nieuwe modaliteiten. Die vernieuwde premie aanvragen kan vanaf juni. Dinsdag januari overzicht premies netbeheerder via onderstaande link kan u een overzicht raadplegen van de premies die de netbeheerder uitkeert aan de huidhoudelijke klant in . Https www.energiesparen.be sites default files atoms files overzichtde.

Het laatste nieuws over Energiebesparende condensatieketel

home led lighting domotics solar power cctv detection security project management meer info over domotica. Installatie comfort vhpprojects bedrijf visie contactformulier links contact mijn gegevens vindt u hier peter van houtteghem .. Domotica qbus domotica meer gemoedsrust en minder energieverbruik qbus ontwikkelt hardware en software die de elektrische installatie van residentile en commercile gebouwen intelligent maakt. De qbus producten verhogen de energieefficintie van deze gebouwen en de gemoedsrust van de bewoners. Een qbus systeem is makkelijk te installeren bedienen ondersteunen flexibel elke schakelaar elke smartphone pc tablet en toekomstgericht modulair uitbreidbaar en blijvend. Energiebesparen met domotica. Als we denken aan energiebesparende maatregelen denken we als vanzelf aan dubbel glas dakisolatie condensatieketels en dergelijke. Besparen op energie via domotica lijkt niet v.