Menu Sluiten

Expert Centrale Verwarming Waasland

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Sani & Keukendecor

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio. Wij werken uitsluitend met topmateriaal en bieden een niet te evenaren service en begeleiding.

Sani & Keukendecor is niet alleen uw partner bij nieuwbouw maar is ook gespecialiseerd in renovatie. Wij kijken samen met u welke materialen in uw budget passen en garanderen u een correcte installatie binnen de 14 dagen.

Onze Diensten

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor vakmanschap en kwaliteit, wij werken uitsluitend met eigen personeel en zonder onderaannemers en daar zijn we best trots op.

De showroom van Sani & Keukendecor bevindt zich in Waasmunster langs de N70. Neem op de E17 de afslag Waasmunster, neem op het einde van de afrit richting Belsele. Na ongeveer 1 km neemt u links de N70 richting Lokeren. Na 500 m vindt u Sani & Keukendecor links achter het Q8 tankstation.

Uw glimlach als tevreden klant is onze motivatie. 

25287852528785

Meer info

tags: Centrale Verwarming – Installateur Badkamers – Installateur Keukens – Installateur Sanitair – Installateur Verwarming – 

Wenst u meer info over expert centrale verwarming waasland kijk dan vlug op https://sani-keukendecor.be/ | Expert Centrale Verwarming Waasland

Badkamers | Keuken | Verwarming | Maatwerk | Sauna | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert centrale verwarming waasland

ga naar de inhoud blijf op de hoogte toon navigatie adverteren contact aanmelden blijf uptodate schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwtjes en activiteiten expert centrale verwarming waasland schatting aanvragen Elke maand ontvang je eacuteeacuten nieuwsbrief waarin de meest waardevolle nieuwsberichten verzameld zijn. Ik wens eveneens nieuwsbrieven te ontvangenan alarmsystemen altecs security zenshint alkenhof dierenartsenpraktijkt ateliert bloemenhuist crme au beurreket groentehalleket groentehuisjet hasseltt hof van de rhillet hof verbrugget knipsalont naaihoekjet opkikkertjet Een keuze maken in expert centrale verwarming waasland ruimerket schommelbootjet vijverhoft viooltje.be build autoservice dynamic cars servicleanchallengeallmediau in motionwellne.

.

Feiten over Expert centrale verwarming waasland

.